frontpage frontpage frontpage

Information om jobsøgning i Europa


Gennem EURES-portalen www.europa.eu/eures har du adgang til relevante oplysninger om arbejdstagernes bevægelighed, til jobsøgningsfunktioner og desuden til et netværk af ca. 800 EURES-vejledere, som står klar til at hjælpe dig. 

For eksempel kan du...

- ved at vælge "Søgning efter et job" se ledige stillinger i 31 europæiske lande opdateret i realtid

- ved gratis at tilmelde dig "My EURES" for jobsøgende oprette dit eget CV og gøre det tilgængeligt for tilmeldte arbejdsgivere og EURES-vejledere, som hjælper arbejdsgivere med at finde egnede kandidater

- ved at gå ind i sektionen "Leve- og arbejdsvilkår" forberede dig bedre og være bedre informeret om beskæftigelsessituationen og leve- og arbejdsvilkårene i et andet EØS-land.

- ved at klikke på "Kontakt en EURES-vejleder" eller ved at kontakte et lokalt eller regionalt arbejdsformidlingskontor få adgang til en række informationsredskaber og rådgivning om mange praktiske, juridiske og administrative spørgsmål i forbindelse med at søge og acceptere et job i udlandet.

Hvis du ønsker oplysninger om, hvilke praktiske skridt du bør tage for at finde et job og flytte til udlandet, kan du læse tjeklisten i sektionen "Er du kandidat?". Her findes nyttige oplysninger om alt lige fra at søge job til at bosætte sig i et andet land.

Informationerne findes på alle sprog inden for EU/EØS.
Senest opdateret 15. oktober 2010www.europa.eu/eures

European Commision: Your Europe